KREZ Fishing
KREZ Fishing

КРЕЗ Фишинг e българска търговска компания, специализирана в предлагането на различни класове принадлежности за риболов във всичките му стилове. Създадена е през 2017г. като част от Корпорация КРЕЗ и бързо набира популярност сред любителите на риболова. Фокусът на КРЕЗ Фишинг е насочен към стремежа винаги да осигурява на своите клиенти продукти, които отговарят на нуждите им. 

КРЕЗ Фишинг посреща клиентите си в просторен и модерен риболовен магазин с площ от 150м2, разположен във фоайето на Хипермаркет КРЕЗ. В него всички фенове на  въдицата могат да открият изключително широка гама от приспособления за своето хоби. 

Част от тях са въдици, макари, куки, влакна, примамки, захранки, аксесоари, екипировки, приспособления за къмпингуване, сонари, лодки и мотори на утвърдени производители, с гарантирано и безкомпромисно качество. 

При избора на подходящите принадлежности за нуждите на клиентите на КРЕЗ Фишинг се грижи екип от опитни консултанти. Благодарение на техните компетенции, всеки посетител може да се оборудва и подготви за незабравимо преживяване по време на риболов. 

Пазарувайте Онлайн!

Изберете между хиляди продукти за любимото си хоби.


Виртуална разходка в КРЕЗ Фишинг

Форма за контакти - КРЕЗ Фишинг

Switch language:

Please publish modules in offcanvas position.